7/11/11

Κλίμα Φόβου στην χώρα μας

Επαναφορά μεθόδων του Paul Joseph Goebbels
Η προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης έχει ως στόχο την πρόκληση φόβου και αγωνίας στους Έλληνες πολίτες.
Η ψυχολογική επιχείρηση διασποράς τρόμου, προκειμένου να παραχωρήσουμε τα δικαιώματά μας (…), για να μην πεινάσουμε, έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.
Παπαγαλάκια των μέσων ενημέρωσης, εκτελούν καθημερινά το έργο της κατατρομοκράτησης των Ελλήνων.
Στο ίδιο έργο της δημιουργίας φόβου και διασποράς πανικού εντάσσονται και οι πολιτικές χρήσης κρατικής βίας. Πολιτικές επιβολής ωμής κρατικής βίας ειδικά από την ηγεσία του Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ.
Διαφαίνεται ξεκάθαρα η φασίζουσα αντίληψη της πολιτικής ηγεσίας με τον προσεταιρισμό στις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, φορέων και Υπηρεσιών αποκόμισης κεφαλαίων για υποστήριξη δράσεων, υποτίθεται για την προστασία των πολιτών, αλλά με ουσιαστικό σκοπό την ενδυνάμωση του μηχανισμού καταστολής των κοινωνικών αντιδράσεων.
Η δημιουργία σκληρού αστυνομικού κράτους από την σημερινή κυβέρνηση και χρήση της ΕΛ.ΑΣ. για άσκηση βίας, ενάντια σε κάθε κοινωνική διεκδίκηση, καταδεικνύει την καθεστωτική αντίληψη για την διαχείριση της εξουσίας.
Μια αντίληψη που την βιώσαμε, όλοι όσοι τολμήσαμε να διαμαρτυρηθούμε μαζί με τους συμπολίτες μας ειρηνικά στην Αθήνα ή στη Θεσ/νίκη, με τη σκληρή χρήση βίας από συναδέλφους αστυνομικούς που λειτουργούσαν ως Robocop για 600 € ή και λιγότερα.
Με γκεμπελικές μεθόδους προσπαθούν να μας πείσουν ότι αγωνίζονται για την Δημοκρατία, την ίδια ώρα που ληστεύουν το εισόδημα όλων των εργαζομένων.
Δυστυχώς, στυγνή εφαρμογή τέτοιων πολιτικών, σε μικρογραφία, είχαμε και στο Π.Σ, εκβιασμός για υπερεργασία με την απειλή της μετακίνησης ή μετάθεσης. Εντολές για «λήξη περιπολίας» σε Διοικητές μετά από συνεχή 16ωρα εργασίας, χωρίς να απαιτείται και χωρίς να προβλέπεται από το σχεδιασμό.
Μεταθέσεις χωρίς αποζημίωση και καταστροφή οικογενειών συναδέλφων.
Λογικές, που για μια ακόμη φορά, είχαν τραγικά και ολέθρια αποτελέσματα, οδηγώντας πάλι, στα νοσοκομεία και στον θάνατο συναδέλφους.
Όποιος εκφράζει αντίθετη άποψη καλείται σε απολογία, όχι για το γεγονός που δήλωσε την άποψή του, αλλά για περιστατικά που δήθεν έθεταν σε κίνδυνο τον μηχανισμό, με εμφανή την προσπάθεια συκοφάντησης και σπίλωσης.
Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η σκοτεινή διαχείριση της εξουσίας με κομματικά κριτήρια ή κριτήρια εξυπηρέτησης, όποιων συμφερόντων, δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Η εξαθλίωση, στην οποία μας οδηγούν οι εκπρόσωποι της Διοίκησης της κομματικής νομενκλατούρας, πρέπει να τερματιστεί.
Απαιτείται σύγκρουση με τους εκφραστές αυτών των αντιλήψεων, σε όλα τα επίπεδα και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των θεσμικών φορέων των εργαζομένων.
Τονίζω ότι με την συναίνεση όλων μας συντελούνται τέτοιου είδους γεγονότα.
«Ου ποιήσομαι περί πλείονος το ζην της Ελευθερίας»
Δεν θα θεωρήσω πιο πολύτιμη την ζωή απ΄την Ελευθερία.